sobota 1. května 2010

Ochranné sítě pro kočky





MěstoOdDoRegistrace
Praha a okolípo celý rokpo celý rokobjednat
České Budějovice - Tábor02.0703.07objednat
Brno - Olomouc - Ostrava05.0705.06objednat
Most - Chomutov - Ústí nad Labem - Liberec09.0710.07objednat
Plzeň - Karlovy Vary13.0714.07objednat


   

 

 

 

 

Zejména malá koťata nerozeznají nebezpečí a klidně z okna vyskočí (za ptákem, mouchou) nevědouce, že dole pod oknem zeje obrovská díra. I kočka, která celé roky vysedává za oknem, se může leknout jakéhokoliv pohybu či neznámého zvuku v bytě a může vypadnout. Případně se natáhne za potencialním úlovkem (pták, moucha, motýl), neodhadne vzdálenost. Nastane zpravidla jedna z těchto možností:
  • Kočka se pádem z okna zabije
  • Kočka se nezabije, ale utrpí četná zranění, která si vyžádají dlouhé léčení
  • Kočka se poraní, ale zpanikaří a uteče, a tráví hodiny v bolestech, přičemž ji už majitel nemusí najít
  • Kočce se nic nestane, ale opět zpanikaří a uteče, majitel ji nemusí už najít
Proto je důležité zabezpečit okna sítěmi, včetně ventilaček, kde hrozí nebezpečí uškrcení, pokud se kočka dostane hlavou mezi dvě okna.

K ZABEZPEČENÍ OKEN POSTAČÍ OBYČEJNÉ SÍTĚ PROTI MOUCHÁM, KTERÉ ZÁROVEŇ CHRÁNÍ VÁŠ BYT PŘED HMYZEM. STAČÍ PŘIDĚLAT SÍŤ K PRKENNÉMU RÁMU A ZA HÁČKY HO LEHCE PŘICHYTIT K OKNU. NA OBJEDNÁVKU JE MOŽNÉ NECHAT UDĚLAT SPECIÁLNÍ SÍTĚ, KTERÉ SE PŘIDĚLÁVAJÍ ZVENČÍ NA ZEĎ DOMU. TYTO SÍTĚ VYRÁBÍ NAPŘ. FIRMA K9 - NA JEJICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH NALEZNETE INFORMACE O PROVEDENÍ, DODÁVKÁCH I CENĚ.

PROTO PROSÍME VŠECHNY ZODPOVĚDNÉ MAJITELE KOČEK, NECHTE VE SVÉM BYTĚ UDĚLAT SÍTĚ, ZABRÁNÍTE TÍM NEŠTĚSTÍ.


Kočičkám žijícím v bytech hrozí jedno velké nebezpečí - mohou vypadnout z okna a zle se poranit. Pokud máte rádi čerstvý vzduch (kočky ho milují) a bojíte se, aby váš miláček nepřišel k úrazu, můžete si opatřit do okna sít. Představujeme sítě, které montuje do oken firma K9.


Sítě jsou vypnuté a působí tak hezkým vzhledem, v žádném případě nebrání světlu. Výhodou je že kočky po této síti nešplhají, ani se ji nesnaží překonat. Síť lze v případě potřeby, např. při opravách balkonu apod. snadno bez následků demontovat. 

Cenová relace pro tyto práce je podle obvodu chráněného prostoru, a pohybují se od 250 do 290 Kč. Např. balkon o rozměru 6 x 2,60 m má obvod 17,2 m. Při ceně 240/m je výsledná částka 4300 Kč.

Orientační ceny včetně práce, materiálu a dopravy (Praha). Mimo Prahu je účtováno 3,50/km.
  • V provedení pozink
    okna od 1300 - 1800 Kč podle velikosti
    balkony od 2500 - 4800 Kč podle velikosti
  • V provedení nerez (podle zaměření na místě)

Uvedené ceny jsou bez DPH, které na tyto práce činní 5 %.


Ochranné sítě ve městě Bruntál, Vám rychle a spolehlivě namontuje pan Karel Šolc!!!!

2 komentáře:

  1. Taky jsme si podobnou vychytávku pořizovali domů. Je pravda, že je dělali kompletní rekonstrukci interiéru, takže jsme to vzali i s balkonem jako takový preventivní prvek. Naštěstí to nebylo kvůli tomu, že by se nám již něco podobného stalo, ale fakt jen z preventivních důvodů. Ale naše čičiny hodně rády chodí na balkon se vyhřívat, takže jen tak pro jistotu...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky teda musím říct, že ty ochranky jsou fakt super. Bohužel mám v paneláku dost lidí, kteří různě problémy spojené s tím, že neměli zajištěný balkon, řešili. Snad nejhorší příběh byla kočička, která utekla z horkého bytu a zůstala viset dvě hodiny na balkoně. No, takže jako tohle fakt ne. To raději bez mazlíčka. Ale jako zase je pravda, že když kouknete zde, tak zjistíte, že když se cítí dobře a mají super pelech, tak neutíkají.

    OdpovědětVymazat