pondělí 3. ledna 2011

Z Princova


Poslední a stále nekonečné úpravy Princova. Jen aby se vše líbilo. Konečně pokládáme lino. Skvělé nápady, nám ztěžuje jejich realizace. Vše je jen zdánlivě snadné a jednoduché. Šijí se nové záclonky, budují se pelíšky a škrabadla, perou se polštářky a povlaky na válendy. Vozí se potřebný nábytek. No, a stále se něco upravuje a buduje k tomuto velkému dni!!!

V místnosti vstupu Vás uvítá kočičí princ se svými poklady nejen v srdci ale i s myším kamarádem na dlani. Nebude chybět ani vánoční stromeček s tradičními ozdobami a vzpomínková tabule s názvem ...nejde zapomenout...kde jsme všichni zavzpomínali na naše úžasné kočičí kamarády, kteří se našeho depozita nedočkali, či nás kvůli těžké nemoci, opustili. Dodnes při vzpomínce na ně, je nám té ztráty hrozně líto a opravdu nikdy na Vás nezapomeneme. Byly jste opravdu výjimečné kočičky !!! 

V příjmové místnosti máme umístěny tří kotce s kočičkami, které potřebují naši péči více než ty ostatní. Dveře s pletivem Vás zavedou do tzv. školky. V těchto dvou místnostech na Vás bude čekat 25kočičích láskyplných tvorečků. Neberou ohledy na slušnost !!! Prostě, když se k nim posadíte, tak Vás jen tak nepustí a budou chtít nejen nějakou dobrotu ale i vaše hlazení a vzájemné pošmajchlování. Než se stačíte kolem sebe rozkoukat, usednou Vám do klína nebo na rameno. Prostě Vás jen tak od sebe nepustí. Koťátka jsou všechna odčervena a očkovaná. Žádný přenos nemoci z jejich strany Vám ani dětem nehrozí.

Žádné komentáře:

Okomentovat