neděle 8. května 2011

Nově otevřená veterinární klinika MVDr.Hynara v Bruntále

Veterinární klinika MVDr. Radomíra Hynara je konečně také v Bruntále. Chovatelé pejsků, kočiček, koní, plazů, ovcí a drůbeže, přijďte navštívit plně vybavenou kliniku včetně operačního sálu a RTG na Olomoucké ulici, u Kauflandu.

MVDr. Radomír Hynar - Toto pracoviště poskytuje komplexní péči o Vaše zvíře a zázemí zajišťuje veterinární nemocnice v Opavě - Jaktař. Tým 3 veterinárních sester /laborantek a dietoložek/, 8 specializujících lékařů v oborech interní medicína, kožní, oftalmologie, endokrinologie, kardiologie, psychologie, chirurgie, ortopedie, bakteriologie jsou Vám vždy plně k dispozici. Provádíme také endoskopické zákroky v dutině břišní, hrudní i na kloubech. 

 

Co Vám nabízí a čím se odlišuje!!!

20leté bohaté zkušenosti zakladatele nemocnice v Opavě Jaktaři MVDr.Radomíra Hynara a jim vyškolené asistenty. 

Tato klinika zabezpečuje 24 hodinovou fyzickou službu veterinárního personálu nad hospitalizovanými zvířaty a nonstop pohotovostní službu. Provozuje jednotku intenzivní péče JIP, vlastní hospitalizaci pod kamerovým dohledem, transfúzní jednotku.
  • klinika pracuje na nejmodernějších přístrojích a to digitální RTG Kodak, flexibilní 1,8 m dlouhý video endoskop, artroskop Olympus, 2x ultrasonograf, biochemický a hematologický analyzátor Idexx, monitory životních funkcí, počítačové EKG, tonometr, inhalační anestesie s řízenou ventilací, terapeutický magnet a laser, zubní vrtačka
  • provozují vlastní bakteriologickou biochemickou a hematologickou laboratoř s výsledky na počkání
  • operační výkony provádí na špičkově vybaveném aseptickém operačním sále s klimatizací a vzduchotechnikou, jehož provoz je zabezpečen záložním elektrickým agregátem, provozují jedinou sanitární službu na severní Moravě a ošetření zvířat u Vás doma lékařem, kdy odpadá strach zvířete z návštěvy ordinace
  • objednávkový systém bez čekání
  • hotel pro zvířata - psy, kočky, savce, ptáky /s vnitřními pokoji i venkovními kotci/
  • příjemnou čekárnu s automatem na kávu a TV pro Vás majitele zvířat
  • stříhací salón pro psy a kočky /úprava srsti, drápků, koupání a pod./
  • rehabilitační pracoviště /masáže, laser, magnet/
  • mini ZOO v areálu nemocnice s expozici 40-ti drápkatých opiček, která je ojedinělá v rámci ČR a 15-ti druhy dalších zvířat, osli, lamy, kozy, ovce, králíci, morčata, drůbeř a podobně včetně s koutkem pro děti
  • parkování na vlastním parkovišti v areálu nemocnice

Provádí čipování psů organizované Městským úřadem Bruntál

Velmi důležitou činností je kamenný i internetový obchod se všemi druhy krmiv, kosmetikou, potřebami a léčivy pro všechny druhy zvířat, kde Vám poradí zkušený personál.
  • zvýhodnění stálých, ale také nových klientů /20% sleva na vše/
  • zvýhodnění při průběžném nákupu krmiv v časovém horizontu nad 5000,-Kč provedeme interní a kardiologické vyšetření Vašeho zvířete v ceně 800,-Kč ZDARMA

AKCE - v rámci 20 - ti letého výročí založení společnosti nabízí stálým i novým klientům 20% slevu na veškeré úkony a zákroky, taktéž nákup v kamenném obchodě přímo v prostorách veterinární nemocnice. Přijďte využít blízkost veterinární kliniky v rámci Vašeho bydliště a přesvědčte se, že kvalita a špičkové služby nemusí být zákonitě nejdražší, případně se podívejte na webové stránky !!!

Dle vlastních, a pouze těch nejlepších zkušeností, Vám Kočky Bruntál o.s., tuhle kliniku v Bruntále opravdu mohou pouze vřele doporučit!!! Díky panu MVDr. Hynarovi a paní MVDr. Titlbachové máme u nás v depozitu Princovo zdravé kočičky, které se tímto těší nejen dnešní Vaši pozornosti, ale doufáme, že do budoucna, také vřelé domácí náruči a péči!!!

MVDr.Zdenka Titlbachová 


Provozní doba
PO - PÁ 10 - 18hod
SO, NE 10 - 12hod
Tel.: 553 662 467


S Velkým poděkováním za péči - Kočky Bruntál o.s.,

Žádné komentáře:

Okomentovat