neděle 29. května 2011

Princův dobročinný bazar

V tento den již od rána pršelo. I když jsme se snažili to nedát najevo, všechny nás zaplavil dešťový smutek. Jen kočičkám, jako by to nevadilo. A proč taky. Byl to pro ně den jako každý jiný, a navíc, bylo více osobních pozorností a mazlení. Tak nač ten smutek? Kočičky byly řádně odpočaté a nachystané. Přesto se dětem opět podařilo je všechny pořádně utahat. Dokonce Čenda spolu se Štístkem a Rozálkou, padli sice jako poslední, ale se ctí kočičího vytrvalce. Byli jste jako vždy úžasní, naši kočičáci. A opět jste naplnili nejen dětská, ale i naše srdíčka úsměvem a radostí!!!
Dětem se líbilo nejen lumpačení a úžasná přilnavost našich kočiček k nim, ale i tolik oblíbený a vydařený ,,Body painting". Hrozně vám to slušelo. I vy jste všem dokola udělaly radost a dokázaly vyvolat úsměv. A tak to mělo být!!!

Princův dobročinný bazar - celý zorganizovala a financovala naše úžasná sponzorka - Olinka Nitková. Laskavý člověk, spolu se svým manželem a maminkou /také naší sponzorkou/, Věrkou Fulínovou, nastolili tomuto sobotnímu dešti takový odpor a nasazení, že opravdu se bylo na co dívat. A to nejen v bazárku plného nádherného, značkového oblečení, který byl neustále v obležení zákaznic, ale atmosféra kterou tyto děvčata přes chlad a déšť nastolila tomuto zamračenému dni,  byla nezapomenutelně krásná a velmi přátelská. Olinka Nitková svým šarmem a kouzelným úsměvem rozprodala v tento den skoro celý bazárek. Krásné tašky a kabelky, opasky a plno super krásných hadříků, ze kterých jsme si udělali radost dokonce i my. Veškerý výtěžek tato úžasná žena, Olinka Nitková, spolu s manželem věnovala v plné výši našemu depozitu Princovo. Zatajil se nám dech!!! - bude na kamna, papání a hlavně, na tolik nutné léky!!! Olinko - děkujeme, že jste!!!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat