sobota 4. srpna 2012

Pomozte nám najít v Bruntále kočičku či majitele

 

Na zdejším, bruntálském hřbitově už asi půl roku pobíhá mourovatý, dvouletý kocourek s červeným obojkem. Pokud je Vám někomu tento krasavec povědomý nebo se domníváte, že víte kam nebo komu asi patří, dejte nám prosím informaci 
na tel.číslo 776 839 044

Děkujeme!!!

 






 Našli jsme kocourka




Pomozte nám najít majitelku tomuto ztracenému kocourkovi, kterého k nám přinesly děti 7.9. 2012 z Květné ul. v Bruntále!!!

Kocourek má zřejmě půl roku, není kastrovaný a nádherně voní po dámském parfému. Je veliký mazel a velmi přítulný. Je nádherně čistý a pečovaný. Pokud někdo z Vašich známých postrádá tak úžasného společníka.
 zavolejte nám na tel: 776 839 044




Prosíme všechny o pomoc, při hledání tohoto nádherného,  dvouletého, rezavého kocoura!!!
Kocourek se pohybuje na zdejším hřbitově v Bruntále, na Jiráskové ulici.
Zřejmě se nenechá pohladit neboť prošel svým putováním o víru v lidskou dobrotu. Kocourek se jmenuje Čumáček a stále hledá svou majitelku, kterou hrozně miluje. Kocourek  je kastrovaný a není tulák!!! Je robusního vzrůsta a hustě ochlupený. Rány, které mu nesprávný člověk uštědřil, jej od jeho laskavé majitelky oddělily. Čumáčka hledáme i my - Kočky Bruntál o.s., ale stále se míjíme o pár hodin. Prosíme hlavně děti a návštěvníky hřbitova o pomoc. Pokud Čumáčka v tomto okolí zahlédnete, zavolejte nám přímo do útulku na tel:

776 839 044  

Budeme vám všem hrozně vděčni za jeho záchranu!!!







 S díky - Kočky Bruntál o.s.,






Žádné komentáře:

Okomentovat